EXPO TIC 09

Benvinguts a l'exposició de TIC dels que fem el grau d'educació social a la UB.

http://gaguado.glogster.com/expotic/

Aquest viatge incert dels graus ens a dut a aprendre un munt de coses del món de les tecnologies. Començant per aprendre que tecnologia no és només tots aquells artilugis que utilitzem a diari sinó que tecnologia és pràcticament tot allò que ens envolta. Fins i tot nosaltres, els humans, si ens posem d'acord i ens manifestem estem fent tecnologia.

Bé doncs, després d'aquests tres o quatre mesos de novetats tecnològiques i experiències llargues però divertides amb programes que modifiquen tot el que us pogueu imaginar, ha arribat l'hora de presentar el nostre últim projecte (si no m'equivoco és l'últim :S): la WIKI!

Què curiós el terme wiki. Sembla ben bé que se n'enfotin d'algú! però no. La wiki és un espai on poder treballar amb altres persones sense necessitat de trobar-se físicament. El cas més conegut per tothom és el de la wikipedia. En el cas de la wiki que hem elaborat amb el meu grup, hem treballat sobre la base del sexisme. I hem ideat tres tallers (de cinema, música i contrapublicitat) per intentar fer variar la visió que es dóna de la dona en aquests tres àmbits a través de pràctiques entretingudes. Així doncs, us convido a venir a gaudir de tots els projectes finals de la classe, que n'hi ha de molt interessants!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

el text en audio